Medische week

Vorige week week (42) was het een drukke week voor Bernadette en haar medewerkers. Bernadette heeft een medische week georganiseerd. Er was een argentijns doktersechtpaar op bezoek om te helpen met de medische week. Tijdens de afsluiting van het schooljaar (in Mozambique is dat in oktober) heeft Bernadette te kennen gegeven dat zieke mensen die week langs konden komen om zich te laten behandelen door 2 artsten zover mogelijk was. Er zijn vorige week in 3 dagen tijd 450 zieke mensen gekomen. Er is ook veel voorlichting gegeven aan de bezoekers. Voor Bernadette en haar medewerkers een zeer geslaagde week. Deze week (week 43), is er een evangelisatie aktie voor de kinderen. 200 kinderen en veel vrouwen hebben hier aan meegedaan. Eind oktober gaat Bernadette voor 3 weken naar Zuidafrika om haar familie te bezoeken, om even bij te komen en voor een bezoek aan de tandarts.